Horeca Service van der Sar

Een nieuw bestelsysteem

Sinds 1 juni 2016 zijn wij overgeschakeld op een nieuw online bestelsysteem. Hierdoor kan het zijn dat er ook voor u dingen veranderen. U heeft hier, als vaste relatie van Horecaservice Ruud van der Star, een brief/email over ontvangen. Het nieuwe systeem is qua uiterlijk en gebruiksgemak aanzienlijk verbetert en het biedt u ook de mogelijkheid om makkelijk vanaf uw tablet of smartphone te bestellen.

Wij zijn zelf ontzettend blij met het nieuwe online bestelsysteem en we gaan ervan uit dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn. Klik hier om de gebruiksaanwijziging te downloaden.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Servicegericht, effeciënt en makkelijk

Horecaservice Ruud van der Star speelt uiteraard in op actuele ontwikkelingen. Dat geldt niet alleen voor ons assortiment, maar ook voor onze service. Zo kunnen onze klanten nu ook online hun bestellingen aan ons doorgeven. Dat is efficiënt en gemakkelijk.

We bieden u een complete service bij het online bestellen. Elke bestelling wordt bekeken door een van onze medewerkers, want Horecaservice Ruud van der Star houdt altijd rekening met uw wensen. En vanzelfsprekend kunt u bij uw bestelling eventuele opmerkingen toevoegen.

Wat zijn uw voordelen om online te bestellen:

  • Zelf uw assortiment samenstellen
  • Uw oude bestellingen raadplegen of oude facturen inzien
  • U krijgt direct, na verzending, een orderbevestiging toegezonden
  • U kunt ons hele assortiment inzien
  • Voer zelf uw gewenste leverdatum in

Heeft u nog geen inlog gegevens? Vraag deze dan bij ons aan.
Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden van het online bestellen.

Website by Webroots